Home of Gamehacking
Red Alert 3 Uprising Origin trainer doesnt work - Druckversion

+- Home of Gamehacking (http://homeofgamehacking.de)
+-- Forum: English-Support (http://homeofgamehacking.de/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Forum: Trainer problems (http://homeofgamehacking.de/forumdisplay.php?fid=49)
+--- Thema: Red Alert 3 Uprising Origin trainer doesnt work (/showthread.php?tid=3018)



Red Alert 3 Uprising Origin trainer doesnt work - j05h8o8 - 06.12.2016

I have tried Command & Conquer - Red Alert 3 v1.0 +7 Origin TrainerĀ and it does nothing. process is ra3ep1_1.0.game, Programs and features say ra3 is version 1.0.0.0. I also have windows 10 version 1607 build 14393.447.


RE: Red Alert 3 Uprising Origin trainer doesnt work - iNvIcTUs oRCuS - 06.12.2016

Hi man...

I think there's a problem with the offsets needed by the trainer.
I coded an address searcher to find the correct injection addresses for your version.
Please download the tool and run it. Now start the game.
When you're at the main menu switch back to desktop press the button "Search for addresses".
The tool generates a code that will help me to get the correct addresses.
You can post this code right in this thread.

!!!Important info!!!
While generating the code ("Search for addresses") make sure that no other trainer software is running at the same time and manipulates the game.


Thanks for your help.


RE: Red Alert 3 Uprising Origin trainer doesnt work - j05h8o8 - 07.12.2016

124103024021041003075070016122115004027028001035091014023111031008009019024005034081000108024108003119021027112086033011027031087059115066094080065035092074088063066066003005070021003076071073115011017019029001081082008030026087059119074065080065052093092089051094095025013067080076008000025105000002013030013085082008035032087059124076067080024066094065095052085017066089021081026008030107109114006101108021076079021016010040080002070093004062083022030004061080092070006003086033015104107087059116077072071006027024072069047095085003076065065082064030026027006114021104012065079021003020122067080016072069080061009000026116086080078072030087085123024111099060059097088092013006009014076053068095071013084021066008086026106006005017031004039066021003007100017067066030080017083103031004106031086066064080074081012028024107119060041111064008014092028010060094068077073021000022024030082106001006021029012081039024003007119015017081076006004018009113027116001031068076088004073011024026099001116046039119020011084074025122087094086067081065003076014026034001001020027005089084123014007119028015003095084082007072031117107031001013074084012007019029028106009007096032063050018093077067059093017069066064015006024079094122001073019029002082032121104019122028028014019021019003011075090107110000013029027006003085075001105002115098107012108104108065090009084082081072065065004087091068062017080087013005025082008111028099001009097013024076079006014088059002084083028106080076008000077059092084008027003088082000108039080121084066065065009066094065095052085017066089021081026008030019030115119023029021076079021016010040080002070093004062083022030004061080092070006000037032126026026087059


RE: Red Alert 3 Uprising Origin trainer doesnt work - iNvIcTUs oRCuS - 07.12.2016

Hi Man...

As i thought... The offsets are not the same...
I coded a trainer for an "alternative" version...
It should work for your version...

You can download the new trainer from the official thread...
Go directly --->>> Here